Aanleveren publiciteitsmateriaal 2023-2024

Publiciteitsmateriaal

Aanleveren publiciteitsmateriaal 2023-2024

Jouw vereniging of organisatie staat aankomend theaterseizoen met een voorstelling in het Munttheater. Ter promotie kunnen wij deze voorstelling meenemen in de nieuwe brochure en op onze website. 
In verband met het drukken van de nieuwe theaterbrochure 2023-2024 ontvangen wij het promotiemateriaal van je voorstelling graag vóór 31 maart. Wij willen je vragen om alle gegevens rondom de voorstelling aan ons door te geven via onderstaand invulformulier. Ook afbeeldingen (1920x1080px) kun je hier uploaden (max. 5 MB per afbeelding).

Aanleveren beeldmateriaal
Let op dat er goed beeldmateriaal wordt aangeleverd, dit is belangrijk bij de presentatie van de voorstelling. We weten uit ervaring dat dit de verkoop al een eerste boost kan geven. 

Entreeprijs inclusief theaterdrankje
De entreeprijs van alle voorstellingen is voortaan inclusief theaterdrankje van € 3,-. Gelieve hiermee rekening te houden bij het vaststellen van de entreeprijs.
 

Let op! Alleen volledig ingevulde formulieren die vóór 31 maart in ons bezit zijn worden meegenomen in de nieuwe theaterbrochure.  
Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Hanneke Schreurs: h.schreurs@munttheater.nl of bel met +31 6 20166824 

Na het versturen kan het even duren voordat het formulier daadwerkelijk is verstuurd. 
Even geduld…  Je krijgt een bevestigingspagina te zien als het formulier juist is verstuurd.