zo 17 nov
2+

Brandweerman Sam

Het grote kampeeravontuur

Brandweerman Sam komt terug naar het Munttheater met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden. In het bos bij Piekepolder leeft een zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen.

  • 11:30
  • 17,50
  • Familie
kaarten

Maar als de ondeugende Norbert Puk verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen.

Ook te zien in:
– De Maaspoort Theater & Events – 19-10-2019
– TheaterHotel de Oranjerie Roermond – 28-12-2019
– Schouwburg Venray – 18-04-2020

Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden u aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.