vr 17 mrt

Casa Caminita on tour

Giovanni, Linda, Anna en Sara Caminita

Welkom in Casa Caminita, een vrolijke, muzikale show waarin wordt gekookt, de verhalen van vroeger over oma worden verteld en alle Italiaanse liedjes voorbijkomen. De familie neemt u mee naar het prachtige eiland Sicilië. Het eiland van de maffia, cannoli, pasta en de liefde.  

  • 20:15
  • 29,50
  • Speciaal
kaarten

Een met zonovergoten voorstelling, tikje chaotisch maar elke keer weer hartverwarmend met als charmante gastheer Giovanni Caminita die samen met zijn vrouw en dochters en een live band Italië naar het theater brengt. Hij is chef bij 24Kitchen maar ook bassist van vele artiesten. Zij is zangeres bij Mrs. Einstein maar ook degene die thuis de broek aan heeft. En dan zijn er nog twee prachtige dochters. Eén is zangeres en gooide hoge ogen bij ‘Holland’s Got Talent’ en de ander kijkt liever de kat uit de boom; het is al druk genoeg thuis.

Het publiek wordt verwend deze avond. Er wordt gestreden om leuke goodie bags, sommigen mogen proeven van de heerlijke gerechten die live gekookt worden en iedereen krijgt het Casa Caminita receptenboekje mee met de favoriete Italiaanse recepten van de familie.