do 31 mrt

Comedy Parade

Comedy Night on Thursday

De Comedy Night is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, met een muzikale twist, maar altijd grappig. Want dat is tenslotte waar stand-up om draait: de grap!

  • 20:15
  • 17,50
  • Cabaret
Niet reserveerbaar
  • Comedy Parade
  • Comedy Parade
  • Comedy Parade
  • Comedy Parade

De Comedy Night is een ongedwongen avond, met een Master of Ceremonies en de beste stand-uppers van Nederlandse en Vlaamse bodem. Soms zelfs aangevuld met een comedian van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-up comedy.

Programma voor deze avond:

Arie Koomen
Jarenlang de Arie in een duo (Arie & Silvester) en die van uiteraard de Lama’s en hij was deeerste Nederlandse comedian bij The Comedy Factory van de NPS.Op Jonge leeftijd verloor hij zijn ouders door een aanval van een roedelwoedende en slechtgetrimde Franse poedels.Zij likten zijn ouders, ondanks de vele smeekbedes en gegiechel, opgruwelijke wijze de grafkist in.Hij werkt als vormgever bij een textieldrukkerij en ’s avonds treedt hij op…soms tegen onrechtmaar meestal gewoon op toneel. Nu is hij ook de Arie van een duo (Arie & Edo).


Roel C. Verburg

Gitaarkomiek Roel C. Verburgstaat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid engrappige liedjes (bekend van oa ‘Slechtste Rapper Van De Straat”, ‘Ik Koester Je Oester’ en’Onder De Plak’).Naast zijn vertellingen overzijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang is hij met zijnelektrische gitaar de enige in Nederland die stand-up comedy met muziek weet tecombineren. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bijRoels liedjes de grappenin hoog tempo door.

Tobi Kooiman
Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn, en “strooitmeteenspervuuraangrappen,diebijnaallemaalraakzijn.(…)Eenwaarfeestvoordetheaterbezoeker.” Aldus de jury van Cameretten. Eenuitverkocht Oude Luxor Theaterbekroonde hem met dePublieksprijs.Verder roemdeNRCzijn “talentvooreencoherentverhaal,slimmegrappenenopvallenderedeneringen”

Fuad Hassen
Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Hij werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch.  In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-uppodium en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. “Fuad heeft bravoure en is een goede verteller” aldus de jury. In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en heeft zo’n verpletterende indruk achter gelaten dat de jury veel vertrouwen heeft in zijn toekomst in het theater.