zo 19 sep

Cultureel Lint 2021

Feestelijke 10e editie

Koopzondag 19 september staat de 10e editie van Cultureel Lint op de kalender. Het evenement wordt georganiseerd door de drie professionele culturele instellingen van Weert; Munttheater, RICK en Muziekcentrum De Bosuil. Ook voor deze editie dien je vooraf (gratis) kaarten te reserveren.

  • 13:00
  • Gratis
Niet reserveerbaar

Deze jubileumeditie van de Weerter uitmarkt biedt bezoekers weer een gevarieerd cultuuraanbod, waarbij amateur en professionele cultuuraanbieders elkaar aanvullen en er verrassende crossovers ontstaan. Aan het aantal aanmeldingen te zien, leeft lokale cultuur meer dan ooit!

Ook dit jaar ligt, in navolging van de succesvolle corona-variant in 2020, de nadruk weer op ruimte en spreiding van locaties, in en buiten het stadscentrum. Er staat een mix van binnen- en buitenlocaties op het programma, waaronder het Stadspark, het Zuilenkabinet, St.Raphaëlpad en het dakterras van Cwartier. Binnenlocaties als het Munttheater, Muziekcentrum De Bosuil, RICK, Paterskerk, Bethelkerk en Theater de Huiskamer openen weer hun deuren.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma. Vanaf begin september is het volledige programma te zien op www.cultureellint.nl
Ook voor deze editie dien je vooraf (gratis) kaarten te reserveren via de website www.cultureellint.nl