zo 16 feb
4+

Ernst, Bobbie en de rest

Geklungel in de jungle

In deze nieuwste Ernst en Bobbie familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuuar, spanning, meezingen en meedoen centraal.

  • 16:00
  • 18,00
  • Familie
Niet beschikbaar

Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaas en muzikaal avontuur waarin heel veel te lachen valt!

Voor andere voorstellingsdata bij jou in de buurt kijk op theaterdichtbij.nl

Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden u aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.