zo 17 jun

Fresh World Stage

Dansschool Fresh

Na 4 succesvolle jaren keert Dansschool Fresh dit jaar terug met 3 spetterende eindshows. Het thema dit jaar is ‘Fresh World Stage’. Alle acts worden gelinkt aan een land/streek of cultuur. Met een speciaal gastoptreden uit Roermond, nieuwe solo’s en nieuwe groepen.

  • 16:30
  • 12,50
  • Uit de regio
wachtrij

De stijlen die zullen worden gepresenteerd zijn Breakdance, Streetdance, HipHop, Modern, Freerunning en dit jaar zelfs een Paaldans act. De wedstrijdteams van Fresh zullen tijdens alle shows dansen en de recreanten zijn verdeeld over de drie shows.

Zoals elk jaar zullen er tijdens onze shows een aantal primeurs te zien zijn die later ook zullen worden gebruikt voor wedstrijden, optredens en TV-opnames.
Uiteraard zullen de Fresh Allstars weer zorgen voor internationaal breakdance niveau, de HipHop show- en wedstrijdteams voor knallende energie en de thema’s van de show nemen je mee in een reis door de wereld.
De dansers van Dansschool Fresh dansen al jaren mee in de Nederlandse top. Dansschool Fresh heeft ook diverse malen succesvol deelgenomen aan TV-progamma’s zoals: ‘Everybody Dance Now’, ‘So You Think You Can Dance’, ‘Holland’s Got Talent’ en ‘Beat the Best’.”