zo 27 nov

Frontm3n

An Exclusive Acoustic Night

FRONTM3N, een muzikaal hoogstandje van drie frontmannen: Mick Wilson (10cc), Robert Hart (Manfred Mann’s Earth Band, Bad Company) en Pete Lincoln (Sweet, Smokie, Sailor). Mick en Pete tourden als leden van Cliff Richard’s band de wereld over.

  • 20:15
  • 29,50
  • Muziek
Niet reserveerbaar
  • Frontm3n
  • Frontm3n
  • Frontm3n
  • Frontm3n
  • Frontm3n

Een samenwerking die de heren heel goed beviel. Naast het feit dat de heren nog steeds met hun eigen bands touren, hebben ze hun krachten gebundeld in FRONTM3N. Hun ervaring en vriendschap zorgt voor een zeer unieke samenwerking. Omarm de frisse akoestische versies van de hits die iedereen kent. Prachtige muziek met mooie verhalen en nuchtere humor.

Gitarist en zanger Mick Wilson (10cc), zanger Robert Hart (Manfred Mann’s Earth Band, Bad Company) en zanger/gitarist Pete Lincoln (Sweet, Smokie, Sailor) vormen Frontm3n. Mick en Pete tourden als gezamenlijke leden van Cliff Richard’s band de wereld over. Het was een intensieve samenwerking die nadrukkelijk naar meer smaakte. Hart haakte later aan en een nieuw trio was een feit. Wilson over de samenwerking: “Als je akoestisch speelt en vriendschap, enthousiasme en liefde voor muziek toevoegt, klinkt het resultaat alsof alles op dezelfde plek is ontstaan. Er zijn drie gitaren en drie stemmen. Samen klinkt het als twee uur met een van deze radiostations uit de Gouden Eeuw”.

Fans kunnen van Frontm3n hits verwachten als I’m Not In Love, Things We Do For Love, Ballroom Blitz, Fox On The Run, Glass Of Champagne, Blinded By The Light, Davy’s On The Road Again, Feel Like Makin’ Love, Shooting Star en Can’t Get Enough Of Your Love. Maar ook liedjes van Cliff Richard (Carrie, Devils Woman), Roy Orbinson (Pretty Woman, You Got It) en Sailor (Girls Girls Girls, Glass of Champagne).

Biografie

Mick Wilson is geboren op 30 november 1962. Zijn liefde voor muziek begon toen zijn ouders hem in 1969 voor Kerst een gitaar gaven. Sindsdien heeft Mick opgetreden en samengewerkt met artiesten als: Lionel Ritchie, Alice Cooper, Kylie Minogue, Alison Moyet, Chris Rea, Donny Osmond en Robin Gibb.

Robert Hart is geboren op 1 november 1958 in Hampshire. Hij was frontman van o.a. Bad Company en Company of Snakes (voormalige Whitesnake-leden). Momenteel is hij de leadzanger van Manfred Mann’s Earth Band en de band Diesel.

Pete Lincoln is geboren op 15 maart 1956 in Newcastle. Van kinds af aan speelde Pete al gitaar en was hij erg muzikaal. Hij kan zich niet anders herinneren dan dat muziek zijn topprioriteit was. Hij is 10 jaar lang frontman geweest van Sailor, een wereldwijd succesvolle band met hits als Girls, Girls Girls en Glass Of Champagne. In 2006 werd hij aangenomen als leadzanger en bassist voor The Sweet.

De enige echte opwarmer voor de Top 2000!