wo 11 mrt 2020

Hendrik Groen II

Zolang er leven is

Ook in het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 is Hendrik Groen, de knuffelbejaarde van Nederland, te zien in het Munttheater.

  • 20:15
  • 34,00
  • Toneel
kaarten
  • Hendrik Groen II

In ‘Zolang er leven is’ beleven Hendrik Groen (Beau Schneider) en zijn vrienden van de Omanido-club (oftewel de Oud maar niet dood-club) nieuw avonturen. Een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. De cast bestaat nagenoeg uit dezelfde jonge acteurs als bij de vorige Hendrik Groen-voorstelling. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.  Ook zal in elke voorstelling een ouderenkoor uit de regio een aantal nummers zingen! Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. Want het lijf kan dan wel stram zijn, de geest is dat niet!

Ook te zien in:
– Schouwburg Venray – 03-04-2020
– De Maaspoort Theater & Events – 18-01-2020

De producent is op zoek naar ouderenkoren die willen meespelen en zingen in deze voorstelling. Het repertoire wordt op dit moment nog samengesteld door regisseur Gijs de Lange en schrijver Léon van der Sanden. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Wat zoeken we:
Koren (mannen en vrouwen) met koorleden van boven de 65 jaar zonder podiumangst.
Koor bestaat uit  ±15 personen

Interesse?

Stuur een e-mail naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl
De selectie zal deze zomer plaats vinden.
Meer informatie: www.hendrikgroentheater.nl