vr 12 mrt

Interview

Met Thijs Romer en Sigrid ten Napel

Interview is voor het eerst te zien in de theaters met Thijs Römer (o.a. Blind Date, The Normal Heart, Moordvrouw) en Sigrid ten Napel (o.a. Penoza, Riphagen, Overspel).

  • 19:00
  • 22,50
  • Toneel
Niet reserveerbaar

Interview is gebaseerd op de gelijknamige film van Theo van Gogh uit 2003. De regie is in handen van Guy Clemens. Interview is van 20 oktober tot en met 11 december te zien in het theater. Na een remake in Amerika en toneelvoorstellingen over de hele wereld is Interview nu voor het eerst te zien in de Nederlandse theaters met Thijs Römer (o.a. Blind Date, The Normal Heart, Moordvrouw).

Een oorlogsverslaggever (Thijs Römer) moet de populairste actrice van het land (Sigrid ten Napel) interviewen. Hij heeft er weinig zin in, maar zij misschien nog wel minder. De soapster is gewend dat journalisten alleen geïnteresseerd zijn in haar lichaam en haar nieuwste vriendje. De journalist weet niet beter dan onmiddellijk de diepte in te gaan; een diepte die hij bij haar niet vermoedt. Maar daarin vergist hij zich. Er ontspint zich een psychologisch machtsspel tussen de twee gehavende karakters: litteken ontmoet litteken. De avond ontspoort, het interview schiet alle kanten uit, afwisselend geestig, openhartig en keihard. Interview is een clash tussen de massacultuur en de elite, maar bovenal een zoektocht naar liefde en erkenning.

Voorstelling in het kader van: