do 19 mrt 2020

Inspiratie & Kenniscongres 2020

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gaat deze voorstelling op deze datum niet door.    

  • 13:30
  • Inspiratie & Kenniscongres 2020
  • Inspiratie & Kenniscongres 2020
  • Inspiratie & Kenniscongres 2020
  • Inspiratie & Kenniscongres 2020

Met een zeer inspirerend programma, met onder andere Maarten van der Weijden en Speelman & Speelman, organiseert JONG! Weert het Inspiratie & Kenniscongres 2020 in het Munttheater.

Het Inspiratie en Kennis Congres (JONG! IKC), is hét congres voor ondernemend Limburg en Brabant. Voor alle zakelijke professionals die verder kijken dan zijn/haar eigen bureau. Het congres wordt georganiseerd door JONG!, voor ondernemers en professionals met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

Het programma bestaat uit twee zeer inspirerende hoofdsprekers, Maarten van der Weijden en Speelman & Speelman, en verschillende (kleinere) kennissessies van personen die op een interactieve manier hun interessante bedrijfs- of levensverhaal delen. Dit onder dagvoorzitterschap van Martine Hauwert. Afsluitend zal er een gezellige netwerkborrel zijn met muzikale ondersteuning van DJ’s Phil Aspers (Floor Phillers) en Joep Roelofsen (Q-Music).

Website: https://www.jongnetwerk.nl/ikc/
Facebook: https://www.facebook.com/ikcjong/