zo 13 okt 2019
2+

Juf Roos gaat op vakantie

De oer-Hollandse Juf Roos is een enorme hit op YouTube. Met haar buurjongen Gijs beleeft ze vrolijke avonturen en zingt ze de allerleukste liedjes. Alle peuters en kleuters zijn fan.

  • 16:00
  • 18,00
  • Familie
Niet beschikbaar

Nu komen ze naar het theater! Juf Roos en Gijs willen graag op vakantie. Maar wie past dan op het hondje dat Gijs heeft gevonden? En waar moeten Juf Roos en Gijs gaan slapen als hun tent kapot is? Van Tante Tulp mogen ze bij haar op de boerderij komen logeren. Maar als ze daar aankomen is Tante Tulp nergens te bekennen. Zing, doe en beleef deze vrolijke familievoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

Ook te zien in:
– TheaterHotel de Oranjerie – 10-11-2019
– Schouwburg Venray – 11-01-2020

Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden u aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.