zo 5 apr 2020
8+

Koning van Katoren

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gaat deze voorstelling op deze datum niet door.  

  • 14:30
  • Familie

Beleef het spannende avontuur `Koning van Katoren’ nu in het theater! Het boek van Jan Terlouw is bewerkt tot familiemusical, gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van onder andere `Kruistocht in Spijkerbroek’.

Het land Katoren heeft al 17 jaar geen koning. Sinds de vorige koning overleed, wordt het land bestuurd door zes zure ministers. Dan verschijnt de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden, maar de ministers besluiten dat hij zich eerst moet bewijzen met een aantal onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden en het land weer gelukkig te maken.

Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden u aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.


De musical naar het beroemde boek van Jan Terlouw