za 5 mrt

LikeU2

U2 The Dutch Connection

U2-The Dutch Connection is een met verhalen doorweven muziekspektakel. Ondersteund door uniek beeldmateriaal en gepresenteerd met een flinke dosis humor, wordt U2’s unieke band met Nederland beschreven. Maar hoofdbestanddeel is natuurlijk de muziek!

  • 20:15
  • 24,50
  • Muziek
Niet reserveerbaar

Laat je onderdompelen in een greep uit 30 jaar U2-songs. Alle grote hits komen voorbij, afgewisseld door enkele onbekendere maar grandioze pareltjes.

Wie gaat het doen? LikeU2! Een strakke liveband van vier topmuzikanten met een passie voor het Ierse kwartet. Muzikanten die ieder afzonderlijk met dit repertoire hun sporen op (inter)nationale podia al ruimschoots hebben verdiend. Verwacht geen verkleedpartijen maar laat je meevoeren door hun geweldige geluid, uitstraling en enthousiasme. Alle ingrediënten voor dé U2-sound zijn aanwezig; de karakteristieke zang, de ultieme gitaarsound, de stevige baspartijen en het typerende drumwerk.

De muziekliefhebber gaat genieten, de echte U2-fan wordt verwend en de scepticus wordt overtuigd. Ontsnappen is onmogelijk, U2-The Dutch Connection neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis!

Met Weertenaar Hans Reinders (zang) gaat dit een onvergetelijke avond worden