zo 5 sep 2021

Limburgs Fanfare Orkest & Rob Mennen

Op Verzeuk Op Bezeuk

De muzikanten van het Limburgs Fanfare Orkest zijn opnieuw te zien in het Munttheater met een bijzonder en nieuw concert in samenwerking met Rob Mennen getiteld 'Op verzeuk op bezeuk'.  

  • 19:30
  • 17,50
  • Muziek
Niet reserveerbaar

Rob Mennen (Pianist, toetsenist en muzikaal begeleider van Ernst Daniël Smid, Suzan Seegers en Jack Vinders) heeft zijn succesvolle format Op Verzeuk op Bezeuk, ook toegankelijk gemaakt voor harmonie- en fanfare-orkesten. Samen met het Limburgs Fanfare Orkest gaat Robj op deze avond de première verzorgen in het Munttheater.Het concert staat garant voor mooie fanfaremuziek, met enkele muziekstukken die nog niet eerder uitgevoerd zijn.  Het orkest begeleidt Rob in zijn gespeelde en gezongen muziek. Rob Mennen verzorgt daarnaast ook de presentatie, waarbij humor en serieuze zaken elkaar afwisselen.

Over het LFO:
Het Limburgs Fanfare Orkest (LFO) is uitgegroeid tot één van de belangrijkste fanfareorkesten van de Provincie Limburg. Het orkest bestaat uit musici uit Nederlands- en Belgisch Limburg, veelal afkomstig van topfanfares en harmonieën. Het LFO is een projectorkest: het orkest wordt elk project opnieuw samengesteld uit de beste muzikanten van de ca. 275 Limburgse fanfare- en harmonieorkesten. Zo spelen er elk project zowel ervaren LFO-ers als nieuwe muzikanten mee in het orkest, en daarmee blijven het niveau en de toekomst van het Limburgs Fanfare Orkest gewaarborgd. Hoewel het accent bij de werving ligt op jong talent, is er bij het LFO plek voor muzikanten van alle leeftijden en  elke opleidings- of culturele achtergrond.