vr 17 jun

Lunch – Inspiratie en kenniscongres 2022

JONG! Weert

De dag start om 12.30 uur voor geïnteresseerden met een heerlijke netwerklunch. Tijdens deze lunch kom je direct op een informele manier in contact met collega ondernemers.

  • 12:30
  • 15,00
  • Events
Niet reserveerbaar

Hiervoor dien je apart te reserveren á €15,- per persoon. Dit kan in combinatie met het kopen van kaarten voor het congres of apart via deze of onderstaande link

Het Inspiratie en Kennis Congres (JONG! IKC), is hét congres voor ondernemend Limburg en Brabant. Voor alle zakelijke professionals die verder kijken dan zijn/haar eigen bureau. Het congres wordt georganiseerd door JONG!, voor ondernemers en professionals met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

Het programma bestaat uit twee zeer inspirerende hoofdprekers, Maarten van der Weijden en Speelman & Speelman, en verschillende (kleinere) kennissessies van personen die op een interactieve manier hun interessante bedrijfs- of levensverhaal delen. Dit allen onder dagvoorzitterschap van Martine Hauwert. Afsluitend zal er een gezellige netwerkborrel zijn met muzikale ondersteuning.

Koop via deze link kaarten voor het Inspiratie en Kennis Congres (JONG! IKC)