zo 9 okt

Matheu in Concert

Matheu in Concert

Ondanks zijn jonge leeftijd staat Matheu Hinzen (afkomstig uit Weert) al ruim 7 jaar in de spotlights. Van hoofdrollen in grote bioscoopfilms tot de winst op het ‘Junior Songfestival’, en van hitsingles tot, afgelopen oktober nog, een heuse Televizierster voor de serie ‘De Zomer Van Zoë’.

  • 14:00
  • 16,25
  • Muziek
Niet reserveerbaar
  • Matheu in Concert
  • Matheu in Concert

En toch stond Matheu nog niet eerder met een eigen show in het theater. Tot nu toe dan, want op 9 oktober  2022 zal de zanger met zijn eigen band het podium van het Munttheater betreden.

In een show vol hits en verrassende covers vertelt Matheu zijn verhaal. Grappige, maar ook ontroerende anekdotes uit het verleden en natuurlijk een kijkje in de toekomst: wat gaat er nog komen Zijn er nog dromen? Matheu In Concert!

Met gastartiesten Sterre Koning en Femke Meines

Sterre Koning
Koning begon haar carrière op negenjarige leeftijd bij Kinderen voor Kinderen[1] en haalde in 2016 met de groep Kisses de achtste plek op het Junior Eurovisiesongfestival op Malta. Sterre Koning raakte nadien ook bekend bij het grote publiek als youtuber, actrice en social influencer.

Femke Meines

Femke Meines is een Nederlandse zangeres en actrice. Ze werd bekend door haar deelname aan het talentenjachtprogramma Junior Songfestival, waarmee ze in 2012 de nationale finale won.