vr 3 apr

Memphis Maniacs & Kamerata Zuid

Clashup!

De populaire mashup band Memphis Maniacs en het gerenommeerde strijkorkest Kamerata Zuid bundelen de krachten voor een ongekend en onorthodox project.

  • 20:00
  • TheaterHotel De Oranjerie
kaarten

Binnen deze verknipte muzikale liefdesaffaire laten zij de grenzen tussen genres verdampen door een kernfusie van klassiek en popmuziek in de breedste zin. Geen zwierige begeleiding of aanvulling vanuit het orkest, maar een ware samensmelting van twee muzikale werelden waarin de rollen dikwijls worden omgedraaid zonder het magische evenwicht van elementen te verliezen. Innovatieve frictie wordt niet geschuwd tijdens een revolutionaire show waar hits van Vivaldi, Mozart en consorten -de rocksterren van weleer- in de blender worden gegooid met pop, rock en dance van de afgelopen decennia.

Let op: deze voorstelling zal plaatsvinden in TheaterHotel de Oranjerie te Roermond

TheaterDichtbij
Verrassen. Ontroeren. Inspireren. Vervoeren. Tranen laten lachen. De tijd doen vergeten. Beleving is nooit ver weg. Je bent er even helemaal uit. En dat gunnen we iedereen. TheaterDichtbij is een initiatief van 5 gastvrije theaters: De Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert. Ons doel? Jou een rijker, verrassender en gevarieerder programma bieden. Want samen maken we theaterbezoek aantrekkelijker en makkelijker voor je. Zodat jij nooit lang hoeft na te denken over wat je met vrije tijd gaat doen.