zo 8 okt

Accordeonensemble Virtuosa

Muziekmatinee op zondag

Accordeonensemble Virtuosa laat graag een afwisselend programma horen, waarin zowel klassieke als moderne componisten aan bod komen.

  • 12:00
  • 15,50
  • Klassiek
Niet beschikbaar
  • Accordeonensemble Virtuosa
  • Accordeonensemble Virtuosa

Accordeonensemble Virtuosa bestaat uit Loes Dircken – de Rooij, Trix Reintjens – Rietjens, Bianca IJdema en Bout Marcelis, allen op accordeon, en Wim Roelands op basaccordeon. Virtuosa laat graag een afwisselend programma horen, waarin zowel klassieke als moderne componisten aan bod komen. Het gaat erom dat muziek je raakt, de ene keer ingetogen en subtiel, de andere keer uitbundig en vol passie. Tijdens dit concert zullen o.a. de 4 Jaargetijden van Astor Piazzolla worden uitgevoerd, waarbij in enkele delen een rol is weggelegd voor slagwerker Sjoerd Ceelen. Sjoerd zal ook solistisch van zich laten horen, maar de hoofdtoon wordt gezet door Virtuosa.
Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de accordeon en de professionaliteit van deze musici, zij hebben reeds op diverse podia in binnen- en buitenland successen geboekt en inmiddels 2 cd’s op de markt gebracht.

Voorafgaand zal er om 11:15 uur een inleiding plaatsvinden in het Foyer van het Munttheater. Deze inleiding wordt verzorgd door Gert Geluk en hiervoor dient u apart te reserveren.