za 6 jun 2020

OK OK – Het podium voor U!

OK OK - Toneel op toneel

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover: het Munttheater zet haar deuren weer op een kiertje. Niet met veel publiek tegelijk, maar er kan weer gespeeld worden en daar zijn we ontzettend blij mee – u hopelijk ook.

  • 19:00
  • 12,50
  • Toneel
Niet reserveerbaar

Om te vieren dat we weer opengaan programmeren we een speciaal project dat helemaal past bij deze tijd. Geen indrukwekkende decors, grote ensembles en pracht en praal, maar terug naar de kern: een klein groepje mensen dat bij elkaar komt en een bijzondere ervaring deelt.

Een minimalistische komedie die wordt uitgevoerd door het publiek zelf. Vier deelnemers lezen hardop, de gemarkeerde woorden voor uit het script dat ze krijgen. De tekst lijkt steeds vooruit te lopen op de gedachten van de lezers. Het resultaat is een grappig script dat een merkwaardig ‘live’ object lijkt. Een tekst, die lijkt geschreven op hetzelfde moment als dat hij gelezen wordt.

Concept en tekst: Ant Hampton & Gert-Jan Stam
Co-producenten: Vooruit, Projects Arts Center en Huis van Bourgondië

Een theaterbeleving voor 4 personen op het toneel van het Munttheater. Deze ‘minimalistische komedie’ vindt twee keer per dag plaats, op do-vr-za-zo in juni, met plaats voor maximaal 4 personen per tijdstip.  Na het reserveren van de kaarten ontvang je per mail alle informatie rondom ‘OK OK’.

__________________

Een 4-koppige theaterervaring uitgevoerd door het publiek zelf