zo 19 sep

Nigel Otermans

Spectaculaire opening van Cultureel Lint 2021

Dit jaar verzorgt illusionist Nigel Otermans de opening van de 10e editie van het Cultureel Lint.

  • 13:00
  • Uit de regio
Niet reserveerbaar

Nigel Otermans heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen (2019) en Finalist bij ‘Kunstbende Theater’ en ‘Circus Got Talent’. Ook treedt hij wekelijks op bij gala’s van bedrijven en heeft hij in de bioscoopfilms ‘Circus Noël’(2019) en ‘Misfit de finale’ (2020) gespeeld als illusionist. In 2021 zijn eerste eigen theatervoorstelling ”Magic Nights Valkenburg” waarmee hij samen met zijn team de hele zomer in het prachtige Openluchttheater van Valkenburg heeft gestaan.

”De connectie met het publiek vind ik heel belangrijk. Daar gaat het uiteindelijk om! De mensen meenemen in mijn magische wereld omringd met het showelement. Inmiddels heb ik een gemotiveerd en getalenteerd team om mij heen waarmee wij alle specialiteiten – technici, choreografie, muziek en kleding – samen brengen tot een krachtig geheel.’’


Op 11 jarige leeftijd was ik helemaal verkocht nadat een vriend een truc liet zien. Sinds dat moment ben ik dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts.
Nigel Otermans