za 17 sep

Openingsweekend Munttheater

Op zaterdag 17 en zondag 18 september organiseren wij openingsweekend met tal van leuke activiteiten voor jong en oud! Tijdens deze twee dagen gaan onze deuren open voor iedereen om samen de start van een nieuw theaterseizoen 2022-2023 te vieren.    

  • 13:00
Gratis

Op zaterdagmiddag is er een programma voor de hele familie. Iedereen kan met Bumba op de foto, er zijn mini-voorstellingen door het hele gebouw en je kunt een kijkje nemen achter de schermen en op het toneel, daar waar normaal alleen de artiesten komen. Ook kun je knutselen en is er de mogelijkheid om je te laten schminken.

In de avond gaan we lachen met het Klapstoelcabaret: twee aanstormende jonge cabaretiers geven een voorproefje uit hun nieuwe cabaretvoorstelling. Neem je eigen klapstoel en dekentje mee! Bij goed weer zitten we buiten in een gezellige ambiance. De avond sluiten we af met een Silent Disco waarbij de voetjes van de vloer gaan.

Op zondag 18 september staat de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen op de agenda: Heritage Sinfonietta en Carla Maffioletti – Pássaro do Paraíso
In deze meeslepende voorstelling neemt Carla Maffioletti je mee naar Brazilië, haar vaderland. Samen met de musici van Heritage Sinfonietta o.l.v. Martijn Pepels brengt ze een muzikale ode aan het Amazonegebied. Voor deze voorstelling zijn kaarten te koop Klik hier voor meer informatie

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie.