za 12 okt

Panama Pictures

Requiem for Lost Things

Met Panama Pictures ontwikkelt choreograaf Pia Meuthen een authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, waarbij dans, circus en muziek met een natuurlijke souplesse samenkomen.

  • 20:15
  • Schouwburg Venray
kaarten

De voorstellingen worden gedragen door de persoonlijkheden van haar charismatische performers; een internationale cast bestaande uit dansers en acrobaten met verschillende leeftijden en achtergronden. De première in oktober 2018 werd zowel door pers als publiek lovend ontvangen. Requiem for Lost Things kwam in de top 10 van culturele hoogtepunten en werd omschreven als ‘oogstrelend, vol passie en mededogen’.

Let op: deze voorstelling zal plaatsvinden in Schouwburg Venray

TheaterDichtbij
Verrassen. Ontroeren. Inspireren. Vervoeren. Tranen laten lachen. De tijd doen vergeten. Beleving is nooit ver weg. Je bent er even helemaal uit. En dat gunnen we iedereen. TheaterDichtbij is een initiatief van 5 gastvrije theaters: De Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert. Ons doel? Jou een rijker, verrassender en gevarieerder programma bieden. Want samen maken we theaterbezoek aantrekkelijker en makkelijker voor je. Zodat jij nooit lang hoeft na te denken over wat je met vrije tijd gaat doen.