za 30 nov 2019
2+

Dirk Scheele & de Pietenband

Een vrolijke, grappige en muzikale voorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten. Dirk speelt en zingt samen met een echte Pieten rock-’n-rollband veel nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes.

  • 13:00
  • Familie
  • Dirk Scheele & de Pietenband
  • Dirk Scheele & de Pietenband

We gaan volop swingen tijdens dit gezellige Sinterklaasfeest! De stoere Pieten van de Pietenband spelen op gitaar, basgitaar, toetsen en drums en zingen mee met de liedjes van Dirk. Misschien kun je samen met Dirk ook Sinterklaas overhalen om een liedje te zingen of een lekker stukje piano te spelen?! Doe je mee als hulpsint of hulppiet?

Spaaractie
In samenwerking met Albert Heijn Muntpassage en Dries in Weert kun je vanaf 21 oktober sparen voor het 2e kaartje GRATIS. Bij iedere €10 euro aan boodschappen ontvang je één stempel aan de kassa. Heb je een volle kaart (8 stempels) dan kun je deze inleveren bij de Theaterkassa van het Munttheater en ontvang je het 2e kaartje gratis. Kijk voor meer informatie op Munttheater.nl/sinterklaasactie

Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten ontmoeten in de foyer.

Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden u aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.