ma 13 jun
10+

Provisus theatercollege Koert van Mensvoort

Na André Kuipers en Diederik Jekel organiseert Provisus Weert weer een gratis theatercollege dit maal: Koert van Mensvoort!

  • 10:00
Niet reserveerbaar
  • Provisus theatercollege Koert van Mensvoort
  • Provisus theatercollege Koert van Mensvoort
  • Provisus theatercollege Koert van Mensvoort
  • Provisus theatercollege Koert van Mensvoort

Kunstenaar, technoloog, filosoof en kunstenaar Dr. Koert van Mensvoort weet als geen ander dé grote thema’s van de nabije toekomst in de schijnwerpers te zetten. Koert zal een op maat gemaakt theatercollege geven dat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen die aan de vooravond staan van het maken van een keuze voor het vervolgonderwijs.

Koert is het meest bekend vanwege zijn Next Nature filosofie, die zegt dat als we de grote uitdagingen van ons huidige tijdperk het hoofd willen bieden we niet terug, maar vooruit moeten naar de natuur. We bevinden ons op een kruispunt waarin we de relatie tussen mens, natuur en technologie anders gaan zien.

Hij houdt zich bezig met onderwerpen als Artificial Intelligence, Big Data, Circulaire Economie, Creativiteit, Innovatie, Internet of Things, Natuur, Robotica en Trends. Dit alles weet hij te verpakken in een inspirerend college speciaal toegespitst op deze leeftijdsgroep. Met prachtig beeldmateriaal en begrijpelijke taal voor alle niveau’s.

Deze voorstelling is besloten voor scholen uit het werkgebied van Provisus. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Technologie is onze natuurlijke toekomst
Koert van Mensvoort Next Nature filosoof