ma 27 mrt 2023
4+

Raas en de Basketbal | groep 1 t/m 4

Heritage Sinfonietta

Een voorstelling voor de kindermuziekweek door een klassiek ensemble o.l.v. dirigent Martijn Pepels met verteller en acteur Abbie Chalgoum.

  • 10:30
  • 6,00

De razendsnelle Raas heeft een nieuwe basketbal gekregen. Hij is er supertrots op! Zijn basketbal is zijn lust en zijn leven.
Totdat hij ‘m kwijtraakt… Als een speer gaat Raas erachteraan. Zou hij zijn basketbal ooit weer terugkrijgen?

Raas gaat live! Dit muzikaal luisterverhaal wordt door Heritage Sinfoniett a voor het eerst live naar het theater gebracht. Samen met verteller en acteur Abbie Chalgoum gaat een ensemble uit dit kamerorkest het podium op om het verhaal, geschreven door Jibbe Willems, en de prachtige muziek van componist Daan Kortekaas te vertellen en uit te voeren. In een originele combinatie van muziek, woord en beeld brengt Heritage Sinfoniett a een spannende en humoristische voorstelling voor alle leeftijden!

Abbie Chalgoum (1979, Marokko) is docent, acteur en auteur. Zijn onlangs verschenen biografi sche roman ‘Ik blijf bij je’ wordt eind 2022, in een theaterversie, uitgevoerd in samenwerking
met Toneelgroep Maastricht. Abbie heeft verschillende rollen gespeeld in zowel theater (Zwart Water en De Passiespelen) als tv-series (Mees Kees, Mijn zoon is
Jihadist, Zuipkeet, The Spectacular). Onlangs vertolkte Abbie de rol van Novak in de serie ‘Het verhaal van Nederland’ dat te zien is op NPO2.

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT

Voorstelling in kader van de Kindermuziekweek