za 19 feb

Stayin’ alive with The Bee Gees

Legendary albums live

Een avond lang hits van de Brothers Gibb met het karakteristieke stemgeluid!

  • 20:15
  • 29,00
  • Muziek
Niet reserveerbaar

De Brothers Gibb hebben sinds 1965 een onafgebroken reeks wereldhits geproduceerd, zowel voor de boyband die ze zelf waren, als voor andere wereldberoemde namen. Het begon allemaal in het visnettenfeestjes-tijdperk met nummers als Spicks and SpecksWords en Massachusetts. De onnavolgbare sound van Barry, Maurice en Robin bleef onze muzikale harten veroveren, om de wereld rond het einde van de jaren zeventig met Saturday Night Fever (waarop klassiekers als Stayin’ Alive en Night Fever) definitief naar de dansvloer te lokken.

Al dit moois brengt Legendary Albums Live nu, samen met het album Main Course, live op de planken. Deze plaat wordt, met nummers als Nights on Broadway en Jive Talking, gezien als de beste Bee Gees plaat en markeert tevens de overgang tussen het oude en nieuwe Bee Gees geluid. Het wordt een prachtige avond vol nostalgie, waarbij hard meegezongen mag worden en de gangpaden als dansvloer fungeren!

John Vooijs (onze Nederlandse Tarzan), Ruben Tarmidi en Bastiaan Mulde, begeleid door de LA- Live Band o.l.v. Jan-Peter Bast tekenen voor het karakteristieke geluid. Maar dat is nog niet alles!

Het publiek wordt ook nog op een heerlijk toetje getrakteerd: Patricia van Haastrecht brengt de hoogtepunten van Barbra Streisands’ 40 jarig jubileum album Guilty, dat volledig van de hand van de heren Gibb is. Een avond om niet te missen dus!