vr 8 jan 2021

The Best of The Carpenters

Met Edward Reekers e.a.

In de jaren ’70 waren ze een begrip in de internationale muziekwereld: broer en zus Richard en Karen Carpenter. Met hun herkenbare songs en prachtige harmonieën bestormden The Carpenters alle hitlijsten en verkochten ze jarenlang miljoenen platen.

  • 19:00
  • 25,00
  • Muziek
niet reserveerbaar
  • The Best of The Carpenters

Hun samenwerking met componist Burt Bacharach is legendarisch. Een bloemlezing uit het rijke repertoire van The Carpenters is nu eindelijk in het theater te beleven, een voorstelling om heerlijk bij weg te dromen, uitgevoerd door vier van de beste zangers/muzikanten van ons land.

Met wereldberoemde songs als: ‘Top of The World’, ‘Yesterday Once More’, ‘Jambalaya’, ‘I Won’t Last a Day Without You’ én natuurlijk ‘Close to You’. Dit wordt aangevuld met een selectie “The Best of Ballads” in de sfeer van The Carpenters.

De band bestaat uit deze vier TOP musici:

Astrid Akse – drums, percussie en zang
Theatertours en optredens  met o.a:  Edsilia Rombly, Mathilde Santing, Danny de Munk, Veldhuis en Kemper, Lois Lane, Waylon, Vrienden van Amstel live met Xander de Buisonjé en nog veel meer.

L’dia on Bass – bas en zang
Theatertours en optredens met o.a. Candy Dulfer, Edsilia Rombly, Veldhuis en Kemper, Trijntje Oosterhuis en al eerder in de MBN productie ‘Storytellers’ met o.a. Syb vd Ploeg en Maarten Peters.

Edward Reekers – zang en piano
Kayak en al Jaren te zien in de volgende MBN Producties:  Motel Westcoast, The Best of Britain, The Stones vs. The Beatles e.a.

Peter Krako – Gitaar en zang
Willeke Alberti, Elske DeWall, The Best of Ireland e.a.