zo 19 nov

NEELIE! met Carine Crutzen

Theatergroep Suburbia

Neelie Kroes is een icoon. Een kleurrijke politica, echtgenote en moeder, die na politieke verwikkelingen en persoonlijke drama’s uiteindelijk een van de machtigste vrouwen van Europa werd. Geïnspireerd op het boek NEELIE door Alies Pegtel.

  • 15:00
  • 24,50
  • Toneel
kaarten

Hoe is het Neelie gelukt de top te bereiken in een mannenbolwerk? Hoe combineerde zij werk en privé? En is Neelie een inspirerend rolmodel voor Nederlandse vrouwen van nu? De Limburgse actrice Carine Crutzen speelt de titelrol en toont de vrouw achter de ijzeren dame in dit actuele drama met Shakespeareaanse inslag. Over de zucht naar macht, en vrouw-zijn in een mannenwereld. Naast Neelie Kroes passeren ook andere politieke coryfeeën de revue, zoals Ruud Lubbers, Bram Peper en Pim Fortuyn.

Voorafgaand aan deze voorstelling zal om 14:00 uur een inleiding plaatsvinden. Voor deze inleiding dient u apart te reserveren

Carine schitterde als ‘Martha’ in ‘Wie is er bang voor Virginia Woolf?’ Recensent Jos Prop (DDL) gaf haar vijf sterren en nomineerde haar voor De Theo d’Or voor beste vrouwelijke actrice van dit seizoen. 

 

Geef ons feedback over deze pagina. Vul je e-mailadres in en ontvang een reactie.