Kortingsregelingen

CJP
Ook dit seizoen heeft het Munttheater weer een aantal voorstellingen geselecteerd die aantrekkelijk geprijsd zijn voor CKV-leerlingen. Hieronder vindt je een overzicht van deze voorstellingen. CKV-kaarten voor deze voorstellingen kosten slechts € 12,50 (tenzij anders aangegeven) en zijn inclusief pauzedrankje. Wil je gebruik maken van deze aantrekkelijke prijs? Reserveer dan nu je kaarten bij de Theaterkassa en laat bij het reserveren je CJP- of schoolpas zien.

€12,50 jongeren actie
Sinds kort kunnen jongeren t/m 26 jaar voor een last-minute prijs van € 12,50 naar een professionele theatervoorstelling in het Munttheater. Dit is ook nog eens inclusief een drankje. Nauwelijks duurder dan een bioscoopkaartje dus! De kaartjes kunnen vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling gekocht worden aan de Theaterkassa. Dit geldt alleen voor nog niet uitverkochte voorstellingen, want reserveren vooraf is niet mogelijk. Op vertoon van een geldig ID of schoolpas kun je één ticket per persoon kopen. Dus wil je voorafgaand aan een avondje stappen nog iets gezelligs met je vrienden doen, loop dan vanaf 19.15 uur eens binnen in het theater, en informeer of er nog kaartjes zijn. Kijk op onze website voor het actuele programma van cabaret, toneel, muziek of show en kies uit wat je leuk vindt!

Kinderen t/m 12 jaar
Voor kinderen t/m 12 jaar gelden er jeugdprijzen.

Groepsbezoek
Voor groepen scholieren (vanaf 10 personen) uit het basisonderwijs, het middelbaar onderwijs en studenten zijn speciale prijzen mogelijk. Per tien leerlingen wordt één begeleiderkaart gratis beschikbaar gesteld voor de docent. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling marketing & educatie via pr@munttheater.nl.

Geef ons feedback over deze pagina. Vul je e-mailadres in en ontvang een reactie.