Praktische info

Theaterdrankje
Het Munttheater werkt met een portemonneeloze pauze. De prijs die u voor een kaart betaalt is inclusief een theaterdrankje, tenzij anders vermeld. Wordt een voorstelling zonder pauze gespeeld, dan kunt u na afloop van uw drankje genieten.

Kom a.u.b. op tijd
Toegangskaarten zijn tot het begin van de voorstelling geldig. Laatkomen bij een theatervoorstelling is dan ook voor niemand prettig. Om uitvoerenden en publiek zo min mogelijk te storen laten wij laatkomers slechts in uitzonderlijke gevallen nog toe in de zaal. Dat is afhankelijk van de voorstelling. Mocht dit niet meer mogelijk zijn, dan kunt u de voorstelling in de foyer volgen via een scherm. Onze medewerkers helpen u graag.

De garderobe
De garderobe in het Munttheater wordt mede mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers. Stichting Munttheater stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing en diefstal van kledingstukken, waarvoor geen geldig garderobebewijs kan worden afgegeven. Ook stelt Stichting Munttheater zich niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van in kledingstukken achtergelaten voorwerpen en losse accessoires.

Stoelverhogers
Bij de ingangen van onze zaal zijn speciale stoelverhogers verkrijgbaar voor onze kleine bezoekers. Het gebruik van het zitje is gratis.

Smartphones, tablets en andere apparatuur
Het maken van foto’s, beeld of geluidopnames van voorstellingen in het Munttheater is niet toegestaan, tenzij dat voorafgaand of in de voorstelling anders wordt aangegeven. Wij verzoeken u daarom om uw gsm, smartphone of tablet voor de voorstelling uit te schakelen en op te bergen, zodat medebezoekers en artiesten hier geen last van hebben.

Gastvrouw / gastheer
Bij al onze voorstellingen is een gastvrouw of gastheer aanwezig bij wie u terecht kunt voor vragen en opmerkingen. Vindt u hem of haar in de gauwigheid niet? Stel uw vraag dan aan de dames of heren van de horeca of aan de portier. Zij helpen u graag.

Roken, eten en drinken
In het Munttheater geldt een algemeen rookverbod. Ook is het nuttigen, gebruiken, verhandelen of dragen van enigerlei verdovende middelen verboden. Ook s het niet toegestaan om drank en/of etenswaren mee te nemen in de zaal. Wilt u toch roken? Dan mag dit uitsluitend alleen bij de hoofdingang van het theater.

Tevredenheidsgarantie
Als een voorstelling niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u aanspraak maken op onze tevredenheidsgarantie. Voorwaarde is dat u de voorstelling in de pauze verlaat én ons laat weten waarom de voorstelling niet aan uw verwachting voldoet d.m.v. een klachtenformulier. U ontvangt binnen twee weken een reactie. Voorstellingen zonder pauze, randactiviteiten alsook voorstellingen uit het genre ‘Uit de regio’ zijn van deze regeling uitgesloten.

Geef ons feedback over deze pagina. Vul je e-mailadres in en ontvang een reactie.