Woensdag 29 maart 2017

Neem contact met ons op.
  • woensdag 29 maart
  • De advocaat

  • Iedereen wil Moszkowicz zijn. Behalve Moszkowicz zelf. Toneelgroep Maastricht brengt dit verhaal van verborgen verdriet, vrijelijk gebaseerd op het leven van Bram Moszkowicz en zijn familie.

    Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er om 19:30uur een inleiding plaats in de foyer. U dient voor deze inleiding apart te reserveren.

     

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
20:15 uur | € 24,50

Toneelgroep Maastricht - De advocaat

‘De advocaat’ vertelt het verhaal van een strafrechtadvocaat uit Maastricht die de beste van Nederland moet worden. Omdat zijn vader de beste was. Een vader die hij niet mag teleurstellen. Hij beheerst de kracht van het woord als geen ander. Als een volleerd acteur kan hij recht praten wat krom lijkt. Moszkowicz is welbespraakt, charismatisch, geestig, draagt dure pakken en omringt zich met de mooiste vrouwen. Iedereen wil Moszkowicz zijn. Behalve Moszkowicz zelf. Want hij speelt de hoofdrol in een toneelstuk dat niet over hem gaat. Op het hoogtepunt van zijn succes brengt hij zichzelf willens en wetens ten val. ‘De advocaat’ is een Shakespeareaans koningsdrama vrijelijk gebaseerd op het leven van Bram Moszkowicz, zijn familie, de opkomst en zelfverkozen ondergang van een topadvocaat.

html
 
 
https://img.youtube.com/vi/pNMyVbzjsiw/1.jpg
De Advocaat - Toneelgroep Maastricht
https://www.youtube.com/embed/pNMyVbzjsiw?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Extra

Laatste nieuws

Last-minute prijs!

Voor € 12,50 naar het Munttheater!

LEES MEER

Illegale tickets in omloop!

Weet waar je koopt!

LEES MEER

Reis met ons mee!

Bestel vandaag kortingskaarten voor de met vier sterren bekroonde voorstelling Twee Vrouwen

LEES MEER
Nieuwsbrief