Expositie Ine Chapel

Vanaf deze maand tot het einde van het jaar exposeert kunstenares Ine Chapel met haar schilderijen in de Foyer en wandelgangen van het Munttheater.
U kunt een kijkje komen nemen van woensdag t/m zaterdag tussen 12:30 – 17:00 uur (tijdens openingstijden Theaterkassa).

De kunstenares nodigt u persoonlijk uit om een kijkje te komen nemen:

Mag ik mij even voorstellen! Mijn naam is Ine Chapel.
Met veel enthousiasme wil ik iedereen uitnodigen de schilderijen van mijn hand, in de foyer en in de gangen van het Munttheater te komen bekijken.
Ook een fotoboek met o.a. de tentoongestelde schilderijen is in de foyer aanwezig. In combinatie met enkele voorstellingen zullen mijn schilderijen op Facebook de komende drie maanden de revue passeren. Met dank aan Leon Lenders die alles prachtig fotografisch heeft weten vast te leggen. 

Geef ons feedback over deze pagina. Vul je e-mailadres in en ontvang een reactie.