Het pauzelampje blijft nog even branden voor artiesten en publiek

In nauw overleg met de diverse impresariaten en artiesten en onze horecapartner Hostellerie Munten hebben we (met pijn in het theaterhart) besloten om ook in de periode van gedeeltelijke lockdown (max. 30 bezoekers) tot eind december alle geplande voorstellingen te verplaatsen naar de 2e helft van het theaterseizoen.

We geven hiermee wederom gehoor aan de oproep van het kabinet om reisbewegingen en contactmomenten zoveel mogelijk te beperken, om samen zo snel mogelijk het virus te bedwingen.

Gelukkig hebben we voor bijna alle voorstellingen een nieuwe speeldatum gevonden in de periode van januari tot en met juni 2021. Dit geldt voor de voorstellingen in het Munttheater en in de Poort van Limburg. Hierbij houden we de routekaart van de overheid als richtlijn aan, en continueren we de 1,5 meter zaalindeling, de twee voorstellingen per dag en het theaterdrankje na afloop om u een veilige en volwaardige theaterbeleving te kunnen bieden.

Wat betekent dit voor u?
Heeft u tickets voor een voorstelling in het Munttheater of in de Poort van Limburg in de periode van 19 november tot en met 31 december 2020? Dan ontvangt u van ons per voorstelling een mail met een nieuwe datum in 2021. Uw tickets worden dan automatisch meegenomen naar deze nieuwe datum. Schikt deze alternatieve datum u niet of bent u verhinderd, dan ontvangt u uw geld terug. Alles staat duidelijk omschreven in de mail die u de komende weken kunt verwachten in uw mailbox.

Wij blijven telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13:00 en 17:00 uur op 0495-513 575. Onze theaterkassamedewerkers helpen u graag.

Bekijk hier het totale overzicht van alle verplaatste en geannuleerde voorstellingen