Geldigheidsduur Podium Cadeaukaart verlengd

Podium Cadeaukaart komt haar cadeaukaarthouders, -kopers en aangesloten podia in deze roerige tijd graag tegemoet. Want het laatste waar iemand zich nu zorgen over moet maken, is de geldigheid van een cadeaukaart.

Podium Cadeaukaart heeft besloten de geldigheid van alle 1 jaar geldige cadeaukaarten (die enkel via zakelijke kanalen worden verkocht) met 4 extra maanden te verlengen. Op 2 april jl. nam Podium Cadeaukaart dit besluit ook met betrekking tot alle cadeaukaarten met een geldigheidsduur van 3 jaar. Deze cadeaukaarten verlopen niet dit jaar (startjaar uitgifte: 2019) maar Podium Cadeaukaart wil zowel mensen in het bezit van een cadeaukaart, als nieuwe kopers, de volledige bestedingsperiode bieden die zij beloven.

In de praktijk houdt verlenging van de geldigheid in:

  • Alle mensen in het bezit van een geldige (nog actieve) Podium Cadeaukaart hebben automatisch 4 extra maanden bij hun huidige geldigheidsduur opgeteld gekregen.
  • Alle Podium Cadeaukaarten die vanaf 3 april 2020 worden aangeschaft in de winkels, bij podia of via de website van Podium Cadeaukaart, hebben een extra lange geldigheidsduur: 3 jaar en 4 maanden.
  • Deze actie blijft van kracht totdat het kabinet aangeeft dat de podia hun deuren weer mogen openen voor publiek.

Saldo en vervaldatum
U kunt de nieuwe vervaldatum en het huidige kaartsaldo van een Podium Cadeaukaart eenvoudig controleren met de saldo-checker op de website van Podium Cadeaukaart.

Vragen van consumenten
Heeft u een vraag over uw cadeaukaart? Kijk dan op de pagina `veelgestelde vragen’ op de website van Podium Cadeaukaart of neem contact op met de Podium Cadeaukaart klantenservice. Deze is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 – 17.00 uur via telefoonnummer 040 – 2901667 of per mail via info@podiumcadeaukaart.nl.