Munttheater Kerstspecial met lokale artiesten op tweede kerstdag

In het Munttheater is de afgelopen weken in samenwerking met diverse lokale artiesten gewerkt aan een muzikale kerstproductie, die op tweede kerstdag wordt uitgezonden.

Bekijk hieronder alvast een voorproefje:

Artiesten missen het optreden voor publiek, het team van het Munttheater mist het werken voor en achter de schermen bij voorstellingen. Vandaar dit kerstcadeau van theater en artiesten aan alle inwoners van de regio Weert, aan iedereen die de voorbije maanden zoveel geplande optredens en voorstellingen heeft moeten missen.

Het programma wordt verzorgd door gevestigde artiesten en aanstormend talent: Erik Fikken, Jens Vossen & Anne-Brechtje Deelstra, Jos Verspagen, Klein Orkerst, Linda Smeets, Mark & Wilhelmien met Stef & Lieke Fonteijn, Ronald & Carien Moonen, Senna Sage, Ton Wolter en Turnback & The Blazing Babes. Zij brengen herinneringen terug, zingen bekende kerstnummers, zorgen voor meezingers en laten de toeschouwers zelfs swingen voor de tv.

De muzikale Kerstspecial wordt tweede kerstdag om 15.00 uur uitgezonden op WeertFM TV, met een herhaling in de avond. Het programma is ook te zien via de websites en social media platforms van Weert de Gekste, MLA en op de website van het Munttheater via www.munttheater.nl/kerstspecial.  Daar is de special ook altijd terug te kijken op een ander moment in de kerstvakantie.