Geen voorstellingen t/m 8 november 2020

U hebt ongetwijfeld kennis genomen van de nieuwe, verscherpte maatregelen die tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober bekend zijn gemaakt.

In het licht van de maatregelen om het sociaal contact tot een minimum te beperken hebben wij besloten om alle voorstellingen en evenementen tot en met 8 november 2020 niet door te laten gaan. Voorstellingen en evenementen worden verplaatst of geannuleerd.

Heeft u kaarten voor één of meer voorstellingen in de komende periode t/m 8 november? Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht via e-mail over het verdere verloop rondom de voorstellingen. Wij verzoeken u om bij vragen eerst de e-mail af te wachten.

Of we na 8 november ons theater weer kunnen openen, is afhankelijk de maatregelen en besluiten van de overheid. We volgen deze ontwikkelingen op de voet en houden u via onze website en social media kanalen op de hoogte.

Telefonisch blijven wij bereikbaar op werkdagen van 13:00 uur tot 17:00 uur, maar onze theaterkassa is gedurende genoemde periode gesloten.