Munttheater gesloten t/m 1 juni 2020

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen is het Munttheater genoodzaakt om tot en met 1 juni zijn deuren te sluiten.

Voor bezoekers die kaarten hebben gekocht voor een van de voorstellingen die geannuleerd zijn vanwege het coronavirus, geldt nog steeds onderstaande: 

Naar aanleiding van landelijke maatregelen om het Coronavirus in te dammen vinden er in ieder geval tot 1 juni 2020 geen voorstellingen plaats in het Munttheater. Deze voorstellingen worden verplaatst. Het is momenteel nog onduidelijk of er direct na 1 juni weer gespeeld kan worden. Daarom zullen nieuwe speeldata voorlopig nog niet worden gecommuniceerd. Deze afspraak is landelijk gemaakt in goed overleg met de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) en de theaterproducenten. Tot nader bericht worden gekochte kaarten niet teruggenomen. Zodra er meer duidelijkheid is over het opheffen van beperkingen, plaatsen wij deze informatie op deze website en benaderen wij iedereen die in het bezit is van kaarten actief.

Wij vertrouwen op uw begrip en geduld. Via Munttheater.nl/update en social media houden wij u op de hoogte.