Nieuw lid Raad van toezicht

Sinds maandag 15 oktober is Madelon Demeijer (28) toegetreden als lid van de Raad van Toezicht van het Munttheater. Zij stelt zich graag aan u voor.

 

 

Ik ben geboren in de Randstad en getogen in Limburg. Ondanks mijn ‘Hollandse roots’ voel ik mij meer Limburgs dan Hollands.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als coördinator van De Vondst, centrum voor archeologie in Limburg. Ik woon samen in Weert met Ward, een fiscalist in hart en nieren. Dat levert aan de keukentafel boeiende gesprekken op over de tegenstellingen en overeenkomsten in ons werk.

In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met het verslinden van boeken of vind je me in de keuken om nieuwe gerechten en baksels uit te proberen.
Ik kijk ontzettend uit naar de werkzaamheden die de Raad van Toezicht met zich mee brengt. Door toe te treden tot de Raad is de cirkel weer rond. Als klein meisje stond ik er tijdens de jaarlijkse dansvoorstelling op het podium en in mijn tienerjaren zat ik in de jongerenraad van het theater. Als lid Raad van Toezicht kan ik weer op een andere manier bijdragen aan het gezelligste theater van Limburg!