Nieuw lid Raad van Toezicht

Vanaf heden is Maldie de Corti toegetreden als lid van de Raad van Toezicht van het Munttheater. Zij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Maldi de Corti woonachtig in Weert en vanaf 1 december 2019 ga ik me samen met mijn collega toezichthouders inzetten voor ons mooie Munttheater. Ik ben geïnteresseerd in kunst en cultuur.  Die interesse kan ik als toezichthouder mooi combineren met de inbreng van deskundigheid vanuit mijn beroep. Ik werk als jurist bij de gemeenten Nederweert en Weert.  Ook ben ik  toezichthouder geweest bij de Woningvereniging Nederweert en bestuurslid van de bibliotheek in Weert. Ik heb er zin in om met de Raad , de directie en de medewerkers te werken aan het versterken van de culturele functie die het Munttheater heeft voor Weert en voor de regio.