Theatershow Suzan Seegers verplaatst

De nieuwe one-woman-show van Suzan Seegers, die zondagmiddag 8 december in première zou gaan in het Munttheater zal verplaatst worden naar een nog nader te bepalen datum vanwege het overlijden van Suzans vader.

”Met pijn in mijn hart en met een verdrietig hart moet ik jullie vertellen dat ik mijn show ‘Alles is Liefde’ moet annuleren. Mijn vader is plotseling ernstig ziek geworden. De afgelopen drie weken waren een achtbaan. Gisteren toen de ochtend overging in de middag is mijn papa overleden. Samen met mijn familie hebben wij het nu nodig om bij elkaar te kunnen zijn om in alle rust afscheid van hem te gaan nemen”, schrijft Suzan. „Ik beloof jullie dat ik de voorstelling absoluut nog ga spelen en te zijner tijd zal duidelijk worden wanneer. Behalve dat dit te diep in mijn ziel snijdt, ben ik nu nodig op een andere plek dan het toneel”.

Gasten die reeds kaarten hebben gekocht informeren wij zo snel mogelijk over een nieuwe datum. Gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met onze Theaterkassa.