Hartsvrienden

Het Munttheater is blij met zijn Hartsvrienden!

In verband met de lange sluiting van het theater wegens corona, is het Hartsvriendenlidmaatschap 2019/2020 voor al onze Hartsvrienden gratis verlengd tot 1 januari 2021. In het najaar, wanneer er hopelijk wat meer duidelijkheid is over het verdere verloop van theaterseizoen 2020/2021, zal er voor de 2e helft van het seizoen een nieuw Hartsvriendenlidmaatschap 20/21 worden aangeboden.

Bestaande Hartsvrienden kunnen hun abonnement dan verlengen, en nieuwe vrienden zijn natuurlijk van harte welkom! Wat dit Hartsvriendenlidmaatschap gaat inhouden, en wat de kosten zullen zijn, is op dit moment nog onduidelijk. Natuurlijk behoudt u de voordelen die nu aan een Hartsvriendenlidmaatschap verbonden zijn, zoals het met voorrang bestellen van kaarten. In het najaar zullen wij u verder informeren via onze website, onze nieuwsbrief en social media.

Wilt u het Munttheater juist nu financieel een steuntje in de rug geven, dan kunt u een donatie doen via deze link op onze website. Wij zijn onze bezoekers zeer dankbaar voor hun donatie!