Partners

Als relatie van het Munttheater profiteert u van de vele mogelijkheden die het theater u, uw collega’s en zakenrelaties biedt. We bieden diverse opties zoals adverteren in onze seizoensbrochure, logo-vermelding op de website of tv-schermen in de foyer aangevuld met een avond uit in het theater met zakelijke relaties. Zo stellen we een business pakket op maat voor u samen.

Een businessclub waar u en uw partner in een sfeervolle ambiance kunnen genieten van originele voorstellingen, onderhoudend gezelschap en culinaire verrassingen.
Tijdens Cubis-activiteiten worden cultuur, business en ontspanning met elkaar verbonden. Dat maakt deze bijeenkomsten bij uitstek geschikt om uw (zakelijke) relaties stijlvol te fêteren en om te netwerken met collega-ondernemers. Cubis organiseert deze activiteiten in alliantie met het Munttheater Weert.


Dankzij het Kickstart Cultuurfonds heeft het Munttheater een bezoek aan het theater volledig coronaproof kunnen maken en kunnen we onze bezoekers laten genieten van een totaal beleving mét horeca. Wij zijn het Kickstart Cultuurfonds zeer erkentelijk dat zij ons met een financiële bijdrage ondersteunen tijdens de covid-19 pandemie.Partners van het Munttheater