Overhandiging nieuwe brochure aan wethouder Suzanne Winters

De nieuwe brochure van het Munttheater is uit. Woensdag 15 juni kreeg wethouder Suzanne Winters het eerste exemplaar uitgereikt door de directrice Colinda Vergouwen.

 

 

Suzanne werd door Colinda uitgenodigd om vaak naar het Munttheater te komen. Winters: “Ik ga heel graag hier naartoe komen”, was de reactie van de kersverse wethouder.

In het nieuwe theaterprogramma is voor elk wat wils te vinden. Voor de kinderen staan er onder andere Ernst Bobbie en de Rest, Jokie & Jet en Pieter Konijn op het programma.
Daarnaast is er ook een aantal grote namen, ‘parels’ noemt Vergouwen ze: onder andere het Scapino Ballet, Tineke Schouten, Richard Groenendijk, Simone Kleinsma en Dominic Seldis & Francis van Broekhuizen komen naar Weert.
Ook lokale producties staan op het Munttheaterprogramma 2022-2023. Enkele namen: Toneelgroep Weert, Creatura, Matheu Hinzen, het Wokmuziektheater en Toneelvereniging De Mantel.

Er zijn ondertussen al veel complimenten binnengekomen over het volle, afwisselende en verrassende programma. Ook nieuwsgierig geworden?
De splinternieuwe brochure is vanaf nu af te halen bij de theaterkassa. Wil je ‘m liever digitaal lezen? Klik dan op deze link