Paul de Leeuw viert 60ste verjaardag in het (Munt)theater

Op 26 maart mocht Paul de Leeuw maar liefst 60 kaarsjes uitblazen, maar het feest is nog niet voorbij! De Leeuw gaat komend theaterseizoen namelijk op tournee met een voorstelling waarin hij deze mijlpaal viert en zijn leven overziet.

In de nieuwe solovoorstelling 60? We zien wel… viert Paul de Leeuw zijn verjaardag en iedereen is uitgenodigd. In de show trakteert hij het publiek op oude en nieuwe liedjes, improvisaties en grappen.

60? We zien wel…
Paul ( 60 jaar jonge God met artrose) overziet zijn leven, zingt oude liedjes die nu, jaren later, misschien een heel andere betekenis hebben. Maar ook nog nooit live in het theater gezongen nummers.  Paul mijmert over zijn eerste-, grote- en ware liefde en maakt ouderwets lol met zijn publiek … Snelle improvisaties, plat vermaak en oprechte ontroering liggen op de loer in deze show die bijna elke avond anders is… Terug in het theater waar hij totaal zichzelf is en volgens velen op zijn best.

Paul de Leeuw
Deze Nederlands televisiepresentator, komiek, cabaretier, programmamaker, acteur en zanger is met zijn televisieprogramma’s en zijn muziek veelvuldig bekroond. Hij is herhaaldelijk uitgeroepen tot populairste presentator/ televisiepersoonlijkheid in Nederland en populairste buitenlandse presentator in België. Ook was hij met grote regelmaat in het theater te vinden en speelde o.a. in Heerlijk duurt het Langst, Aan het einde van de regenboog, Moeders en zonen, Poephoofd, Hello Dolly, en nog vele andere producties. Dit is de eerste keer dat Paul in het Munttheater te gast is met zijn programma.

Tickets
Dinsdag 25 oktober staat Paul de Leeuw in het Munttheater. Tickets zijn te koop via www.munttheater.nl of bij de theaterkassa van het Munttheater.