Poort van Limburg wordt vaccinatielocatie in regio Weert

Vandaag hebben de GGD Limburg-Noord, de Veiligheidsregio en de Gemeente Weert besloten om de Poort van Limburg aan te wijzen als nieuwe vaccinatielocatie in de regio Weert.

 

De vaccinatieperiode loopt van 8 februari tot juli 2021. Wij onderstrepen het grote belang om snel en op grote schaal te vaccineren en ondersteunen de keuze voor de Poort van Limburg als een geschikte locatie in deze regio.

Helaas betekent dit voor ons als Munttheater dat we de geplande voorstellingen in de Poort van Limburg moeten verplaatsen of annuleren.

Alle gasten die tickets hebben gekocht voor voorstellingen die de komende maanden staan geprogrammeerd in de Poort van Limburg, worden door ons per mail geïnformeerd over verdere afhandeling van hun voorstelling.

Het inrichten en programmeren van de Poort van Limburg hebben we met veel positieve inzet en liefde gedaan. We hoopten ons publiek hier een mooi alternatief programma te kunnen bieden, in deze aangepaste theaterzaal die binnen de veilige 1,5 meter norm plaats biedt voor 170 bezoekers. Planning was om de Poort van Limburg tot juli 2021 te beheren en te programmeren. Dit gaat nu helaas niet door, maar met de start van het vaccinatieprogramma in onze regio, komt een bezoek aan jullie vertrouwde Munttheater weer een stapje dichterbij.