Rogstaekers presenteren nieuwe reeks Boonte Aovendje en Boonte Femiêliemiddige

Na 2 jaar afwezigheid presenteert Stadsvastelaovendjvereîniging de Rogstaekers dit jaar weer de Bonte Avonden en de Bonte Familiemiddagen in het Munttheater te Weert. Onder de titel “’t Mot geine musical waere” wordt de theaterzaal weer met een lach gevuld. Maandenlang wordt er al geschreven, gebouwd, gerepeteerd en geschilderd om het publiek onder te dompelen in voorstellingen vol humor, muziek en vastelaovendj.

De start van de Bonte Avonden geldt in Weert al sinds jaar en dag als de officieuze aftrap van het nieuwe Vastelaovendjseizoen. Vorst Jasper van de Rogstaekers blikt vooruit: “De Vastelaovendj is weer ontwaakt en het feest dat we twee jaar hebben moeten missen is weer in aantocht. Het is fantastisch om te zien met hoeveel enthousiasme de vele vrijwilligers, spelers en muzikanten weer in de startblokken staan om onze bezoekers te gaan vermaken”. Colinda Vergouwen, directeur van het Munttheater vult aan: “We verheugen ons erop de Rogstaekers weer te mogen ontvangen in ons theater. De lach zal weer regeren!”

Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via de website van het Munttheater: https://www.munttheater.nl/vvderogstaekers