Start verkoop nieuw theaterseizoen 2022/2023

Noteer onderstaande data goed in je agenda!

NIEUW THEATERPROGRAMMA ONLINE
Vanaf maandag 13 juni 12:00 uur zijn alle voorstellingen zichtbaar op onze website en kun je samen met je vrienden, familie en kennissen alvast een kijkje nemen welke voorstellingen je komend seizoen wilt bezoeken.

BROCHURE – een handzaam exemplaar met alle voorstellingen
De nieuwe brochure valt bij onze trouwe bezoekers enkele dagen voor de start van de verkoop op de deurmat. Heb je er geen ontvangen? Dan kun je deze afhalen vanaf maandag 13 juni 12:00 uur bij de theaterkassa.

START KAARTVERKOOP – Woensdag 15 juni 2022 om 12:00 uur via Munttheater.nl
Op woensdag 15 juni om 12:00 uur is het zover! Dan start de kaartverkoop voor seizoen 22/23 voor iedereen. Dit jaar is er gekozen om geen voorverkoop te starten. Zo kan iedereen tegelijkertijd kaarten kopen voor zijn/haar favoriete voorstelling(en).

KAARTEN KOPEN VIA DE THEATERKASSA
Wil je hulp bij het bestellen van kaarten voor het nieuwe seizoen? Dan kun je via de theaterkassa een afspraak maken met een van onze medewerkers. Wil je meer informatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 0495-513575.

Directeur Colinda Vergouwen nodigt je graag persoonlijk uit voor het nieuwe seizoen in onderstaande video

MUNTTHEATER OPEN DAG op 17 september 2022
SAVE THE DATE – Zaterdag 17 september vindt er in het Munttheater een Open Dag plaats met uiteenlopende previews, rondleidingen en workshops voor iedereen die geïnteresseerd is.
Houd onze website, social media kanalen en nieuwsbrief de komende tijd goed in de gaten voor meer informatie.