Theater bij je thuis

Wist je dat je een heleboel theater vanaf je bank kunt zien? Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Veel kijkplezier!

Op 25 mei 20:30 uur voorstelling “Zangeres Zonder Naam” online.
Een musical tussen kunst en kitsch over de legendarische Mary Servaes, alias De Zangeres zonder Naam. Met alle grote hits zoals: Mexico, Ach Vaderlief, Dit is mijn leven, Nicosia en ’t Was aan de Costa del Sol. De voorstelling is vanaf 25 mei 20:30 uur hier te bekijken.

Een avondje lachen met Jon van Eerd
De Maastrichtse acteur en theatermaker Jon van Eerd is zijn eigen streamingdienst begonnen: Harrieflix. Zijn voorstellingen zijn bij jong en oud geliefd, omdat ze garant staan voor buikpijn van het lachen. Een beetje luchtigheid kunnen we allemaal wel gebruiken. Via Harrieflix kun je voor minder dan een euro één van zijn voorstellingen bekijken. Er zijn momenteel vijf kluchten beschikbaar: Harrie Let Op de Kleintjes, Harrie Babba, Harrie En Twee Meesters, De BonBon Fabriek en Kantje Boord. Bekijk de pagina

Gehele repertoire van Freek de Jonge online te bekijken
Vanaf nu is alles wat Freek (en Hella) de Jonge sinds 1980 op video geregistreerd hebben, integraal en zonder voorbehoud beschikbaar op het YouTube-kanaal van Freek de Jonge. Het gaat om Theatershows, Oud- en Nieuwjaarsconferences, Verkiezingsconferences, Muziektheater, Televisieseries De Grens, De Vergrijzing, Freeks Nederland, Kortgehouden, Lezingen, Colleges, Masterclasses en Tentoonstellingen.
Toneelgroep Maastricht – Pinkpop

Een tragikomisch liefdesverhaal over een man die zijn geheugen verliest. Klik HIER om de voorstelling te bekijken

Pinkpop, een muzikaal liefdesverhaal door Toneelgroep Maastricht ...

Het Laagland – Gewoon Held
Een energieke en kleurrijke voorstelling, waarin vier superhelden al hun megakrachten en superskills van zich afschudden. Weg met die prestatiedruk! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Maar deze overgang valt nog niet mee. Als dit viertal hun superheldendom laagje voor laagje afpelt, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is. Een uitdagende missie, die gepaard gaat met vliegen, springen, vallen en alle bravoure én verlegenheid die daarbij hoort.

Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’
Titus en Fien, bekend van o.a. Doornroosje de Musical, zijn elke dag om 16.00 uur live te zien op Facebook. Ze behandelen kijkersvragen, delen leuke opdrachten, geven tips om thuis de dag door te komen en vertellen de Mop van de Dag. Verveel je je thuis of heb gewoon zin om te lachen? Volg dit tovernaarsduo dan dagelijks op Facebook 👉 Titus & Fien

Doornroosje musical: Titus en Fien dagelijks live op Facebook

De Alex Klaasen Revue – Showponies
Met Showponies zet multi-talent Alex Klaasen, samen met een aantal ‘collega-paardjes’ het genre revue op ongekend originele wijze terug op de kaart. Klik HIER om de voorstelling te bekijken.Rundfunk – Wachtstumschmerzen
In een krankzinnige reeks snelle scenes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes van Rundfunk het volwassen worden.
Klik HIER om de voorstelling te bekijken.


Theater op Videoland
Heb je een Videoland-account? Dan kun heel veel theater kijken! We hebben een paar voorstellingen voor je op een rijtje gezet.

De kleine zeemeermin (4+)
Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de kleine zeemeermin, gespeeld door Sita, die verliefd wordt op de knappe mensenprins.
Klik HIER om de voorstelling te bekijken.

De kleine zeemeermin (4+)

Hans & Grietje (4+)
Ga mee op een spannend avontuur met Hans & Grietje! Klik HIER om de voorstelling te bekijken.

Hans & Grietje (4+)
Henry van Loon – Sleutelmoment

Henry van Loon creëert knappe types en cartoons op het podium. Klik HIER om de voorstelling te bekijken.

Henry van Loon - Sleutelmoment
Richard Groenendijk – Met de mantel der liefde

Hilarische verhalen, familieanekdotes, carrièrediepte- en hoogtepunten en de vele kleurrijke figuren die hij tegenkomt in het dagelijks leven. Klik HIER om de voorstelling te bekijken.

Richard Groenendijk - Met de mantel der liefde
Brigitte Kaandorp – Grande de luxe extra plus

Brigitte Kaandorp zingt de gouden liedjes terwijl ze haar leven herinterpreteert. Klik HIER om de voorstelling te bekijken.

Brigitte Kaandorp - Grande de luxe extra plus

Eva Crutzen – Opslaan Als
Cabaretière en actrice Eva Crutzen heeft haar theaterprogramma omgebouwd tot een driedelige comedy. Klik HIER om de voorstelling te bekijken.

Eva Crutzen - Opslaan Als
Turks Fruit
Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker, en nu is er de niet te missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: `Turks Fruit’. Klik HIER om de voorstelling te bekijken.

Lenette van Dongen – Tegenwind
Na een verhuizing van Amsterdam naar een dorpje aan zee maakt cabaretière Lenette van Dongen van de zoektocht naar een huis een komische missie om helemaal zen te worden. Klik HIER om de voorstelling te bekijken.


Bert Visscher – Zelden Zoiets Gezien
Cabaretvoorstelling van Bert Visscher die zich afspeelt op vliegveld Ter Haxel. Een vliegveld waar u nu nog nooit van heeft gehoord, maar dat u hierna nooit meer zult vergeten! Klik HIER om de voorstelling te bekijken.

Alex Ploeg – Ultimatum
Deze Klikbeet comedian speelt voor het eerst avondvullend. Harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af.
Klik HIER om de voorstelling te bekijken.