Kaartverkoop

Tickets bestellen
– Online via www.munttheater.nl
– Telefonisch, op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur, via +31 (0)495-513575
– Bij onze medewerkers aan de Theaterkassa

Openingstijden Theaterkassa

Woensdag t/m zaterdag  van 12:30 tot 17:00 uur en één uur voor aanvang van elke voorstelling.
Telefonisch bereikbaar via +31(0)495-513575.

Service en verzendkosten
Bij het reserveren van kaarten aan de Theaterkassa worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. Indien u via internet bestelt, betaalt u slechts € 1,00 transactiekosten per bestelling. Voor het verzenden van kaarten wordt € 2,00 verzendkosten in rekening gebracht.

Ruilen, annuleren of uw kaarten verloren?
Bent u onverhoopt verhinderd? U kunt uw kaarten tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling kosteloos omruilen voor een andere voorstelling tot het aanvankelijke aankoopbedrag.
Ook kaarten annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Indien u kaarten annuleert, betaalt u € 2,50 annuleringskosten per kaart, met een maximum van € 10,- per bestelling. Het resterende bedrag wordt omgezet in een waardebon of een digitaal tegoed. Het digitale tegoed blijft onbeperkt geldig en is zowel bij de Theaterkassa als op onze website te besteden bij een volgende bestelling. Het uitdraaien van duplicaatkaarten kost € 0,50 per kaart, met een maximum van € 5,- per bestelling.

Voorstelling geannuleerd
Voorstellingen kunnen verplaatst worden naar een andere datum, de inhoud kan wijzigen en ook artiesten in een voorstelling kunnen wisselen. Mocht het gebeuren dat een voorstelling wordt geannuleerd, dan zullen wij u hiervan minimaal 24 uur van te voren per post, telefoon of e-mail op de hoogte stellen. Daarom vragen wij bij het reserveren om uw gegevens.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. Wanneer er kaarten worden geretourneerd en u komt daarvoor in aanmerking, nemen wij telefonisch contact met u op.

 

Weet waar je koopt
Let op! Via o.a. Topticketshop.nl worden illegaal tickets te koop aangeboden. Deze zijn niet geldig! Koop uw kaarten alleen rechtstreeks op de website van het Munttheater of via onze Theaterkassa. Weet waar je koopt! Klik hier voor meer informatie.


Bonusvoorstellingen
Bestelt u voor seizoen 2017-2018 kaarten voor 5 of meer professionele voorstellingen, dan mag u een Bonusvoorstelling uitzoeken die u voor slechts € 5,00 kunt boeken. De Bonusvoorstelling zelf, inleidingen en voorstellingen ‘Uit de regio’ tellen niet mee om aan de 5 voorstellingen te komen. Dit geldt tot 1 september 2017. U kunt kiezen uit de volgende voorstellingen:
18-10-2017 Toneelgroep Maastricht – Brieven uit Genua
15-12-2017 Mata Hari – Tet Rozendal
29-03-2018 Jeroen van Veen – The Best of Einaudi
21-05-2018 Muziekmatinee voor kinderen – Koco in de Wolken

Last-minuteprijs
Jongeren van 16 tot 26 jaar kunnen voor € 12,50 (inclusief theaterdrankje) naar een voorstelling, mits deze niet is uitverkocht. Een kaartje kopen kan, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs, bij de Theaterkassa vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Per persoon kan één kaart worden gekocht. Vooraf reserveren van last-minutekaarten is niet mogelijk.

Jeugdprijzen
Jeugdprijzen zijn geldig voor kinderen tot en met 12 jaar.